Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Hallo fiet

Hallo fietsmaten, Allereerst wil ik iedereen nog een heel gelukkig en gezond nieuwjaar wensen, dit voor jezelf en natuurlijk voor je familie. In ??n van de laatste verslagen van Wiebe klaagde hij over de geringe bijdragen van de leden, vandaar dat ik maar eens wat van me laat horen. Ik heb helaas al een paar weken niet meer gefietst, enerzijds door de diverse zondagen die of wel net een Kerstdag betrof of de dag na Nieuwjaarsdag, deze laatste begon bij mij met een flinke verkoudheid die gepaard met koorts er voor zorgde dat ik de afgelopen week voor een groot deel in bed heb doorgebracht. Ik hoop volgende week zondag weer van de partij te zijn met helaas waarschijnlijk wel een flinke conditionele achterstand. Wellicht dat we dan nog van een nieuwjaarskoffie kunnen genieten. Tot volgende week, Pieter
2033580cookie-checkHallo fiet